Latest News

Café Buitenland Coronaproof

Wat zijn we blij dat we na drie maanden terug open mogen! Helaas zal dit niet kunnen zoals jullie het al jaren gewoon zijn. Daarom willen we graag wat afspraken maken om alles volgens de regels te laten verlopen.

Reserveren of gegevens achterlaten
Aangezien binnen onze zitplaatsen moeten beperken, beschikken we vanaf nu over een reservatiesysteem! Reserveren is NIET verplicht, maar reservaties krijgen wel voorrang. Hebben jullie niet gereserveerd en is er voldoende plaats? Jullie zijn meer dan welkom! Wel vragen we om op dat moment alsnog een reservatie te doen via bovenstaande link of de gegevens van minstens één persoon aan de bediening te bezorgen. Zoals jullie weten moeten we deze gegevens minstens twee weken bewaren.
GEEN GEGEVENS = GEEN BEDIENING!!

Bij mooi weer is voldoende plaats om iedereen een plaats te geven op het terras, enkel bij regenweer moeten we rekening houden met een beperkt aantal plaatsen binnen!

Wacht aan de deur en ontsmet je handen
Om alles naar wens te laten verlopen vragen we om bij aankomst even aan de deur te wachten en de handen te ontsmetten. We laten zo snel mogelijk weten aan welke ontsmette tafel jullie mogen plaatsnemen. We hebben desinfecterende handgel voorzien aan de voordeur, de achterdeur en de toiletten. Maak hier gebruik van!

Drank bestellen
Er zullen geen drankkaarten op de tafel terug te vinden zijn, vanaf nu kan je onze dranken op de website terugvinden. Op de muur kunnen jullie net zoals vroeger onze ruime keuze bieren terugvinden. Om het contact zoveel mogelijk te beperken, kunnen jullie vanaf nu ook bestellen via de website! Probeer het zeker eens en laat ons weten of dit goed verloopt 😉 !

Cash of PayConiq
Vanaf nu kan ook betalen met PayConiq! Betaal na je online bestelling direct het exacte bedrag met PayConiq of kom voor je vertrekt afrekenen aan de kassa door de QR-code te scannen. Cash betalen blijft natuurlijk ook mogelijk, liefst gepast indien mogelijk!

Laatste rondje om uiterlijk 00u30
Om 01u00 moeten alle gasten het café verlaten hebben! Om die reden zal er na 00u30 niets meer getapt worden. Ben jij een trage drinker en is je drank niet op om 01u00? Je krijgt de keuze tussen een AD’tje of voeren aan de pompenbak! We snappen dat dit niet evident is als het extreem gezellig is en de drank pas echt begint te smaken. Maar om boetes voor zowel uitbater als klanten te voorkomen, gaan we ons strikt aan deze regel houden!

Nieuw terras
Zoals jullie misschien al weten, hebben we een nieuw terras aangelegd aan de voorkant van het café. De omheining is op dit moment nog niet geplaatst, daarom willen we vragen aan alle klanten om hier EXTRA voorzichtig te zijn! We zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk in orde komt.

Genoeg afspraken! We kijken er naar uit om jullie terug te zien!
Groetjes Dries, Katrien & Emiel

Previous Post

PROMO: Corona €3,5 | Desperado’s = €3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top